Op zoek naar een juridisch document aangaande het arbeidsrecht?


Overeenkomsten op het gebied van werk en inkomen!
Bent u een ondernemer en wilt u personeel aannemen of bent u zelf een freelancer en wenst u uw zaken op juridische, correcte wijze te hebben vastgelegd? Stop dan met zoeken. Wij kunnen u hierbij uitstekend helpen.

Diverse arbeidsovereenkomsten
Zoekt u een arbeidsovereenkomst, aanvullende arbeidsovereenkomst, een geheimhoudingsverklaring of juist een freelanceovereenkomst? Wij bieden iedere werkgever, werknemer of ZZP'er de juiste overeenkomst.

Al onze arbeidsovereenkomsten zijn opgesteld door ervaren arbeidsrecht juristen. Hierdoor weet u zeker dat u een correct juridisch document heeft conform de huidige Nederlandse wet- en regelgeving. Bespaar uzelf tijd en geld, u kunt bij ons meer dan 100 overeenkomsten downloaden ter hoogte van €6,50 inclusief btw!

Arbeidsovereenkomst op maat
Wenst u toch liever voor 100% zekerheid te gaan? Dan kunnen wij u helpen met een overeenkomst geheel op maat gemaakt aan uw wensen, situatie en conform de Nederlandse wet- en regelgeving. Neem contact op met Jurigo en vraag naar de mogelijkheden!

Al onze documenten worden u in een Word-file aangeboden, aanpassingen zijn dus ook zeer eenvoudig te maken. Voorkom juridische problemen en leg het vast in één van onze overeenkomsten.