Vragen

Wie is Jurigo?
Jurigo is uw slimme eigen juridische afdeling. Wij combineren slimme technologie en ervaren juristen om uw juridische zaken slim en voordelig te regelen. Ons motto is 'Doe het zelf als het kan en schakel een jurist in als het moet’. MKB’ers, freelancers en particulieren kunnen bij ons terecht om alle soorten juridische contracten en 'boze' brieven eenvoudig en voordelig zelf op te stellen. Wilt u het contract nog een keer laten controleren of heeft uw hulp nodig bij een juridisch conflict, schakel dan een van onze ervaren juristen in.

Voor wie is de Jurigo bedoeld?
Jurigo is bedoeld voor ondernemers, freelancers en particulieren die op zoek zijn naar een slimme en voordelige manier om alle soorten overeenkomsten op maat op te maken. Deze contracten kunt u desgewenst laten controleren op compleetheid en juistheid door een van onze juristen, uiteraard tegen een gunstig tarief.

Wat zijn de voordelen van Jurigo?
Particulieren en ondernemers hebben veel te maken met juridische zaken. Vaak worden deze niet goed vastgelegd met misverstanden als gevolg. Deze misverstanden en daardoor ontstane problemen kunnen worden voorkomen door de afspraken helder vast te leggen in een overeenkomst. Bij Jurigo kunt u zelf eenvoudig allerlei soorten overeenkomsten downloaden en op maat maken. Daarvoor heeft u in veel gevallen geen advocaat nodig.

Waarom zou ik niet een gratis contract van internet downloaden?
Om de simpele reden dat zonder de benodigde juridische kennis, u misschien wel meer risico's loopt dan wanneer u niets op papier vast zou leggen. Bovendien weet u niet of het gedownloade contract wel past bij uw situatie. Alle contracten van Jurigo zijn bovendien gecontroleerd door onze juristen. Zo bent u ervan verzekerd dat het contract alle vereiste juridische bepalingen bevat.

Kan ik het contract nog aanpassen nadat ik heb betaald?
Jazeker. Het voorbeeldcontract wordt u aangeboden als .Word bestand. Dit betekent dat u het contract eenvoudig kan bewerken met een tekstbewerker.

Mijn contract staat niet in de lijst, en nu?
Jurigo breidt continu haar dienstverlening en aanbod uit. Mocht het gewenste contract niet in ons aanbod zitten, dan helpen onze juristen u graag verder. Bel 088 - 629 00 37 (lokaal tarief) of mail uw vraag.

Mijn vraag staat hier niet bij, wat kan ik doen?
U kunt op alle werkdagen van 08:00 tot 18.00 contact openemen met één van onze juristen van de intakebalie 088 - 629 00 37 (lokaal tarief). U kunt ook uw vraag online stellen via ons contactformulier.