Jurigo… online contracten en juridische documenten

Zowel ondernemers als particulieren kunnen al sinds de start van Jurigo in 2013 zelf online juridische documenten opstellen op ons platform. Al velen duizenden klanten maakten zo eenvoudig, snel en voordelig een brief, contract of ander juridisch document, zonder daarvoor een jurist in te hoeven schakelen.

Meer dan 100 juridische documenten

Jurigo helpt ondernemers en particulieren bij het slim en voordelig regelen van hun juridische zaken. Gebruikers kunnen zowel contracten, brieven en andere juridische documenten downloaden en op maat maken. Bovendien bieden onze juristen pragmatisch en voordelig juridisch advies als dat nodig is.

Sinds 2015 is Jurigo onderdeel van Omnius. Op deze manier combineert Jurigo toegankelijke internettechnieken met de uitgebreide ervaring en praktische hulp van goede juristen.

Jurigo is onderdeel van Omnius

Omnius is in 2012 opgericht door Tako Johannesma en Ernst Bökenkamp. Deze juridische pioniers werkten meer dan tien jaar succesvol samen aan het ontwikkelen en exploiteren van innoverende juridische concepten. Het managementteam bestaat inmiddels uit Henri Niezink en Sam Kieboom. Andere merken die het team in de markt heeft gezet zijn onder andere de Omnius alimentatie advocaten, LS Advocaten Strafrecht en Jurigo.

Het Jurigo Team