Jurigo… online contracten en juridische documenten

Zowel ondernemers als particulieren kunnen al sinds de start van Jurigo in 2013 zelf online juridische documenten opstellen op ons platform. Al velen duizenden klanten maakten zo eenvoudig, snel en voordelig een brief, contract of ander juridisch document, zonder daarvoor een jurist in te hoeven schakelen.

Meer dan 100 juridische documenten

Jurigo helpt ondernemers en particulieren bij het slim en voordelig regelen van hun juridische zaken. Gebruikers kunnen zowel contracten, brieven en andere juridische documenten downloaden en op maat maken. Bovendien bieden onze juristen pragmatisch en voordelig juridisch advies als dat nodig is.

Sinds 2015 is Jurigo onderdeel van Omnius. Op deze manier combineert Jurigo toegankelijke internettechnieken met de uitgebreide ervaring en praktische hulp van goede juristen.

Jurigo is onderdeel van Omnius

Omnius-oprichters Tako Johannesma en Ernst Bökenkamp zijn al 10 jaar juridische internetondernemers. Zij maken al meer dan 10 jaar advocatendiensten beter vindbaar, betaalbaar en beter bereikbaar voor elke Nederlander. Met een juridische intakebalie voor de eerste vragen en een groot netwerk van gespecialiseerde advocaten als de zaak dat vraagt, hebben ze van Omnius de beste, meest toegankelijke en innovatieve juridische dienstverlener van Nederland gemaakt. Vanuit de gedachte ‘Dat moet toch ook anders kunnen, eenvoudiger, goedkoper voor de klant?’ vernieuwen ze constant hun diensten.

Het Jurigo Team