Disclaimer

Alle ontwerpen, content en contracten op Contractenkantoor.nl zijn eigendom van het Contractenkantoor. Bij het gebruik van Contractenkantoor.nl accepteert u deze disclaimer en onze privacy policy. U stemt daarmee in met de bepalingen, voorwaarden en aanduidingen in onze disclaimer en privacy policy. De ontwerpen, content en contracten op Contractenkantoor.nl mogen zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Contractenkantoor.nl niet worden gedistribueerd, gepubliceerd, gemodificeerd, of geheel of gedeeltelijk worden gereproduceerd. U stemt in dat u onze contracten, overeenkomsten en aktes gebruikt voor persoonlijk en niet-commercieel gebruik.

Aansprakelijkheid
Contractenkantoor streeft ernaar u zo goed mogelijk van advies en de laatste informatie te voorzien. Wij kunnen echter niet garanderen dat er onjuistheden worden gepubliceerd of dat Contractenkantoor.nl foutloos functioneert. Aan de verstrekte informatie, contracten, overeenkomsten en aktes op Contractenkantoor.nl kunnen daarom geen rechten worden ontleend. De informatie die men leest, of download van Contractenkantoor.nl, is geheel op eigen risico. Contractenkantoor.nl aanvaard dan ook geen enkele aansprakelijkheid op de inhoud van de site.

Verantwoordelijkheid
U bent zelf verantwoordelijk voor de keuze en het gebruik van de informatie op Contractenkantoor.nl dan wel het gebruik van onze contracten, overeenkomsten en aktes. De gebruiker is verplicht om zich aan de bepalingen, voorwaarden en aanduidingen te houden en aanwijzingen omtrent het gebruik van de informatie op te volgen.