Uw contract laten checken?

U wilt graag uw juridische zaken goed geregeld hebben. Veel documenten kunt u kopen op onze website, maar wellicht heeft u al een document. Dit document kunt u uiteraard opnieuw gebruiken, maar moet van toepassing zijn op de huidige Nederlandse wet- en regelgeving. Wij helpen u daar graag bij! Laat daarom uw document door één van onze juristen controleren.

Controleren van uw overeenkomst
Bent u volledige op de hoogte van de inhoud van uw juridische document? De juristen van Jurigo kunnen alle soorten overeenkomsten en brieven controleren op juistheid en compleetheid. Tevens kunnen zij mogelijke andere juridische mogelijkheden en risico’s analyseren en deze met u bespreken. Laat uw contract daarom door ons controleren voor een vast tarief vanaf €65!

Overeenkomst op maat
Wij kunnen u natuurlijk ook verder helpen bij het volledig opstellen, invullen en aanpassen van een overeenkomst, geheel op maat. Het opstellen van een op maat gemaakte overeenkomst gaat in overleg met u. Het resultaat is een overeenkomst geheel afgestemd op uw situatie, wensen en conform de Nederlandse wet- en regelgeving. Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden!

Mail ons via het contactformulier of bel ons op 088 - 629 00 37 (lokaal tarief)