Arbeidsrecht brieven

Een geschil belemmerd een goede afwikkeling van uw dienstverband met uw werkgever, uw werkgever heeft u in een nare situatie gebracht of uw werknemer brengt u, als werkgever, in een nare situatie. Terwijl u alles zo goed mogelijk probeert te regelen. Dit probleem moet uiteraard zo snel mogelijk opgelost worden. Daarom is het verstandig om schriftelijk uw werkgever of werknemer op de hoogte te stellen van de omstandigheden en uw vervolgstappen.


Brieven door juristen

De brieven zijn opgesteld door arbeidsrecht juristen. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat de inhoud juridisch correct is. Naast een goed opgebouwde, juridische brief krijgt u enkele instructies en tips mee om de brief op de juiste wijze te versturen.

Juridische hulp bij uw arbeidsrecht geschil

Heeft u vragen over de toepassing van deze brief? Onze Jurigo juristen helpen u graag. Bel 088 629 00 37 (lokaal tarief) en wij helpen u verder.

Al onze documenten worden u in een Word-file aangeboden, aanpassingen zijn dus ook zeer eenvoudig te maken. Voorkom juridische problemen en communiceer op basis van één van onze brieven.