Bent u ondernemer en op zoek naar een zakelijke overeenkomst?


Op Jurigo vindt iedere ondernemer diverse zakelijke overeenkomsten; of het nu gaat om algemene voorwaarden, een overeenkomst van opdracht of een aandeelhoudersovereenkomst. Wij bieden elke ondernemer de juiste standaard overeenkomst of een overeenkomst op maat.

Diverse zakelijke overeenkomsten
Op onze website vindt u verschillende zakelijke overeenkomsten. U hoeft dan ook niet lang te zoeken naar de juiste overeenkomst. Heeft u toch een vraag omtrent uw situatie? Geen enkel probleem. Neem dan vrijblijvend contact op met één van onze ervaren juristen.

Al onze zakelijke overeenkomsten zijn opgesteld door ervaren verbintenissenrecht juristen. Hierdoor weet u zeker dat u een correct juridisch document heeft conform de huidige Nederlandse wet- en regelgeving. Bespaar uzelf tijd en geld, u kunt bij ons meer dan 100 overeenkomsten downloaden ter hoogte van €6,50 inclusief btw!

Overeenkomst op maat
Wilt u toch liever een overeenkomst geheel op maat maken? Dat is geen probleem. Wij kunnen overeenkomsten geheel op maat opstellen aan de hand van uw wensen, situatie en conform de huidige Nederlandse wet- en regelgeving. Neem gerust vrijblijvend contact op met Jurigo om de mogelijkheden te bespreken.

Al onze documenten worden u in een Word-file aangeboden, aanpassingen zijn dus ook zeer eenvoudig te maken. Voorkom juridische problemen en leg het vast in één van onze overeenkomsten.


Overeenkomsten en brieven voor "Ondernemingscontracten"