Brief inbreuk auteursrecht zonder schadevergoeding

Maakt iemand anders zonder uw toestemming gebruik van uw teksten, foto's, video's of ander door u gemaakt materiaal? Dan is er waarschijnlijk sprake van een inbreuk op uw auteursrecht. Met deze brief kunt u de inbreukmaker sommeren het onrechtmatig gebruik te staken, of het nu gaat om gebruik op internet, in de krant, op televisie of in andere media. Uiteraard is het ook mogelijk een brief op maat op te laten stellen door onze IE-specialisten geheel toegespitst op uw situatie. Wilt u door een van onze juristen laten beoordelen of uw werk auteursrechtelijk beschermd is en daar een schriftelijk advies voor ontvangen? Neem dan contact met ons op voor een persoonlijk en schriftelijk advies op maat.

Bij aankoop van een document gaat u tevens akkoord met onze Algemene Voorwaarden. Lees deze hier.
 
Mogelijke banken Betaal veilig en snel via iDEAL
De prijs voor dit contract incl. BTW is: € 12,50
Uw gegevens        
Uw naam:          
Uw E-mailadres:
Selecteer uw bank
Kies uw bank:   In deze shop wordt veilig betaald

Inhoud van het contract

In deze brief worden de volgende zaken vastgelegd: 

-Gegevens auteursrechthebbende en inbreukmaker

-Omschrijving inbreukmakende handelingen

-Voorwaarden ingebrekestelling

-Verzoek tot retourneren van een getekend exemplaar

 

Let op! Deze overeenkomst is niet geschikt voor iedere IE-recht situatie. Twijfelt u over het gebruik van dit document? Neem dan contact op met 088 - 629 00 37.

Ingewikkelde auteursrecht kwestie

Betreft uw situatie een ingewikkelde auteursrechtelijke kwestie en wenst u daarom advies en een op uw situatie toegespitste omschrijving van de inbreukmakende handelingen in uw brief? Geen enkel probleem. Neem dan contact op met één van onze gespecialiseerde IE-recht juristen, 088 - 629 00 37.

Wilt u nog een ander contract downloaden?