Inbreuk merk- en auteursrechten


Maakt iemand anders zonder uw toestemming gebruik van uw teksten, foto's, video's of ander door u gemaakt materiaal? Met deze brieven kunt u iemand sommeren het onrechtmatige gebruik te staken, of het nu gaat om gebruik op internet, in de krant, op televisie of in andere media. U kunt eventueel ook met één van deze brieven een schadevergoeding vorderen van de inbreukmaker.

Brieven door juristen

Onze brieven zijn opgesteld door gespecialiseerde IE-recht juristen. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat de inhoud juridisch correct is. Naast een goed opgebouwde, juridische brief krijgt u enkele instructies en tips mee om de brief op de juiste wijze te versturen.

Juridische hulp bij IE-rechtelijke geschillen

Heeft u vragen over de toepassing van een brief of wil uw naaste niet meewerken? Onze Jurigo juristen helpen u graag. Bel 088 629 00 37 (lokaal tarief) en wij helpen u verder.

Al onze documenten worden u in een Word-file aangeboden, aanpassingen zijn dus ook zeer eenvoudig te maken. Voorkom juridische problemen en communiceer op basis van één van onze brieven.