Paarden en hippisch recht


Gaat u een (huis)dier kopen, is uw (huis)dier niet goed bij de dierenarts behandeld of is uw (huis)dier aangevallen door een ander (huis)dier?
Indien u een geschil heeft met de wederpartij over uw (huis)dieren is dit al vervelend genoeg. Laat staan als de wederpartij weigert om tot een oplossing te komen. Met één van deze overeenkomsten of brieven kunt u geschillen sneller en gemakkelijker oplossen.

Brieven door juristen

Onze brieven zijn opgesteld door ervaren verbintenissenrecht juristen. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat de inhoud juridisch correct is. Naast een goed opgebouwde, juridische brief krijgt u enkele instructies en tips mee om de brief op de juiste wijze te versturen.

Juridische hulp bij personen- en familierecht geschillen

Heeft u vragen over de toepassing van een brief of wil uw naaste niet meewerken? Onze Jurigo juristen helpen u graag. Bel 088 629 00 37 (lokaal tarief) en wij helpen u verder.

Al onze documenten worden u in een Word-file aangeboden, aanpassingen zijn dus ook zeer eenvoudig te maken. Voorkom juridische problemen en communiceer op basis van één van onze brieven.