Kinderalimentatie en/of partneralimentatie


Betaalt u alimentatie en wilt u minder of meer betalen door veranderingen in uw gezins- en inkomenssituatie? Dan doet u er goed aan om uw ex-partner een brief te sturen met daarin de verhoging of verlaging van de alimentatie.

Heeft u een familierechtelijk geschil met een van uw naasten? Dan hoeft u niet meer verder te zoeken voor een oplossing. Door middel van het versturen van een personen- en familierecht brief kan een geschil snel worden opgelost.

Brieven door juristen

Onze brieven zijn opgesteld door personen- en familierecht juristen. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat de inhoud juridisch correct is. Naast een goed opgebouwde, juridische brief krijgt u enkele instructies en tips mee om de brief op de juiste wijze te versturen.

Juridische hulp bij personen- en familierecht geschillen

Heeft u vragen over de toepassing van een brief of wil uw naaste niet meewerken? Onze Jurigo juristen helpen u graag. Bel 088 629 00 37 (lokaal tarief) en wij helpen u verder.

Al onze documenten worden u in een Word-file aangeboden, aanpassingen zijn dus ook zeer eenvoudig te maken. Voorkom juridische problemen en communiceer op basis van één van onze brieven.